Heippa, mun nimi on Jenny, oon 31-vuotias käsityöyrittäjä ja kahden lapsen äiti. Rakastan luontoa, kirpputoreja ja haaveilen omakotitalosta maaseudulla. Eli minä siis hääräilen täällä Sulkia&Solmuja-tuotteiden takana. Kiva kun löysit sivuilleni, tässä hieman tarinaa minusta ja yrityksestäni!

Sulkia&Solmuja sai alkunsa kun kaipasin jotain omaa, jonka avulla saa ajatukset kasaan keskellä lapsiperhe-elämää.

Syksyllä 2018 tein ensimmäiset solmuni, aluksi olin vähän epäileväinen, koska en ole aiemmin ollut yhtään käsityöihminen, vaikka intoa kyllä löytyy, mutta puikot ja koukut ei pysy minun käsissä. Mutta sitten löysin oman polkuni ja sillä polulla ollaan edelleen.

Huhtikuussa 2019 perustin sitten yrityksen, tämän pienen unelmani! Solmujen tekeminen on erittäin koukuttavaa ja meditatiivistä ja sen avulla saa kyllä ajatukset kasaan, mindfulnessia parhaimmillaan. Ja kesällä 2020 lähdin mukaan osakkaaksi Ossuuskunta AittaPuttiikkiin, jonka kivijalkamyymälä sijaitsee Oulun kauppatorilla.

Tykkään työstäni solmujen parissa sen vuoksi, että se on niin monipuolista!

Kerään itse luonnosta kaikki seinätekstiileihin tulevat kepit, pääasiassa Hailuodosta, mutta välillä löytöjä tekee myös muualta Suomesta. Hion ja puhdistan kepit, mutta yleensä keräämäni kepit ei paljon käsittelyä tarvi, kevyt saippuapesu ja kuivatus riittää.

 Kaikkein ihaninta tässä työssä on ollut myyjäiset sekä kurssit ja niiden tuomat kohtaamiset ja jutustelut asiakkaiden kanssa. Kiitos siitä, ootte parhaita!

Kiitos kun olet mukana tukemassa pientä unelmaani!

Sydämmellä, Jenny/Sulkia&Solmuja