Toimitusehdot

www.sulkiajasolmuja.fi on Sulkia&Solmuja yrityksen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Sulkia&Solmuja (Y-tunnus 2992145-2, Karviaiskuja 10 B6 90460 Oulu, p.0449712117) Sulkia&Solmuja pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset verkkopankissa, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla.

Tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty tuotesivuilla. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimituskuluja, joten tarkastathan ne ostoskorissa ennen maksua. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut sekä nouto Oulunsalosta tai AittaPuttiikilta Oulusta. Sovi noutoajankohta sähköpostitse (sulkiajasolmuja@gmail.com) tilauksen jälkeen!

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Toimituskulut 1,90€-9,90€ riippuen tuotteesta. Kaikki tilaukset toimitetaan seurantakoodilla.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista, emmekä kuljetusyhtiön kuljetusviiveistä. Huomaa, että Posti säilyttää lähetyksiä vain 7 päivää ja voi ohjata paketteja ruuhkautumisen takia muihin pisteisiin, kun sinne, minne lähetys on tilattu.

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi. Lunastamatta jätetyistä paketeista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskulut.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tilausten käsittelyaika on 2-5 työpäivää ja postin toimitus 2-4 päivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Tilaustöiden toimitus on tällä hetkellä 14 työpäivää, mahdollisesta viivästyksestä ilmoitetaan erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse ennen palautusta! Palautusmaksu 5,90€

Tilaustöillä ja Pdf-ohjeilla ei ole palautusoikeutta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse sulkiajasolmuja@gmail.com