Toimitusehdot

Yleistä

www.sulkiajasolmuja.fi on Sulkia&Solmuja yrityksen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Sulkia&Solmuja (Y-tunnus 2992145-2, Karviaiskuja 10 B6 90460 Oulu, p.0449712117) Sulkia&Solmuja pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset verkkopankissa, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut sekä nouto Oulunsalosta tai Oulun torilta AittaPuttiikilta. Sovi noutoajankohta sähköpostitse (sulkiajasolmuja@gmail.com) tilauksen jälkeen!


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Korvakorujen toimituskulut 3,50€, muut 4,90€-9,90€ riippuen tuotteesta.

Toimituskuluja päivitetty 7.1.2021. Tästä eteenpäin kaikkiin postituksiin sisältyy seurantakoodi.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tilausten käsittelyaika on 2-5 työpäivää ja postin toimitus 2-4 päivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Tilaustöiden toimitus on tällä hetkellä 14 työpäivää, mahdollisesta viivästyksestä ilmoitetaan erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse ennen palautusta! Huom.Postimaksua ei palauteta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse sulkiajasolmuja@gmail.com